Cyprus - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwen)

Cyprus - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwen)
Monsterscore voor Oranjeleeuwinnen?

Sport :

De Oranjeleeuwinnen spelen vrijdag (22 oktober) hun derde kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2023. Daarvoor reizen ze af naar Cyprus. De wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Cyprus - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Moeizame start
Hoge uitslagen zijn we in het vrouwenvoetbal wel gewend, zeker als het de Oranjeleeuwinnen betreft. Dat zijn ze inmiddels ook min of meer aan hun stand verplicht, na de EK-winst van 2017 en de finaleplaats op het WK van 2019. De start van de kwalificatiereeks voor het volgende WK is echter moeizaam te noemen.

Grote nederlagen
De eerste wedstrijd van de kwalificatie, tegen Tsjechië, eindigde in een teleurstellende 1-1. Daarna volgde een ook wat magere 0-2 zege op IJsland - toch niet de grootste voetballanden. Nu wacht Cyprus, dat al twee keer een grote nederlaag leed. Wit-Rusland was met 4-1 te sterk en vervolgens werd Cyprus met 8-0 overklast door Tsjechië.

De wedstrijd Cyprus - Nederland is vrijdag 22 oktober om 20.45 uur te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cyprus - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV