Woensdag in Op1: Koen Verweij & Jutta Leerdam willen zich samen plaatsen voor de Olympische Spelen

Woensdag in Op1: Koen Verweij & Jutta Leerdam willen zich samen plaatsen voor de Olympische Spelen
Dit zijn de gasten van woensdag 20 oktober

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 20 oktober

  • Net nu de gewone zorg weer langzaam op gang komt, neemt het aantal coronabesmettingen toe. De druk op de ziekenhuizen is een gevaar voor alle uitgestelde operaties en de reguliere zorg. Als het aan voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, Diederik Gommers, ligt worden er andere keuzes gemaakt. Het opschalen van de IC is daar niet een van. Vanavond schuift Gommers aan bij Op1 om de situatie te bespreken.

  • Terwijl bijna iedereen uit Afghanistan het land probeerde te verlaten, trok Hans Jaap Melissen juist naar het land toe. Daar sprak de oorlogsverslaggever met leden van de Taliban en zag hij met eigen ogen hoe het land na de val van Kabul veranderde. Sinds maandag is hij weer terug in Nederland en vanavond vertelt hij bij Op1 hoe hij zijn tijd in Afghanistan heeft beleefd.

  • Het is nog maar 107 dagen tot in Peking de Olympische Winterspelen beginnen en dus is het aftellen voor Koen Verweij en Jutta Leerdam begonnen. Het duo is hét glamourkoppel van de schaatswereld en samen willen ze zich dolgraag plaatsen voor het Olympisch toernooi. Na een lange voorbereiding moeten volgende week de eerste stappen worden gezet. Dan staat het NK Afstanden op het programma. Vanavond bij Op1 vertelt het koppel over hun route naar de Spelen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV