Recensie: Venom: Let There Be Carnage is alles wat we al eens gezien hebben

Recensie: Venom: Let There Be Carnage is alles wat we al eens gezien hebben
Met Tom Hardy en Woody Harrelson

Film :

Vanaf woensdag 21 oktober draait de nieuwe film Venom: Let There Be Carnage in de Nederlandse bioscopen. De eerste film bracht misschien niet helemaal wat het publiek ervan dacht: de sequel lijkt te weten wat het wil. Komt het er goed uit? Lees hier de filmrecensie van Venom: Let There Be Carnage.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sadistische moordenaar
Eddie Brock probeert zijn dagelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbioot daarentegen wil alleen maar de rol van dodelijke beschermer spelen. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar, Carnage genaamd, het op Eddie gemunt en lijkt een hevige confrontatie onvermijdelijk.

Bron: Sony Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★
In deze film zijn vrijwel alle "goed ontvangen" elementen uit de eerste Venom in een enorme blender gegooid, waardoor er een zooitje ontstaat die zijn weerga niet kent. Een verhaal die eigenlijk maar niet vooruit wil, een aantal karakterontwikkelingen die niet ontwikkelen en een slechte CGI finale die niet onder doet aan die van Black Panther. Het buddy-cop gehalte van Eddie Brock en Venom blijft lekker om naar te kijken en je zult toch een paar keer gaan lachen om inside jokes en leuke grapjes. Verder staat het huilen ons nader dan het lachen: 2 sterren, en dan komt de film er eigenlijk nog best goed vanaf.

Cast
Naast Tom Hardy (Inception) en Woody Harrelson (Zombieland) spelen ook Michelle Williams (Manchester by the Sea), Naomie Harris (Moonlight) en Stephen Graham (This is England) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Andy Serkis (Adventures of Tintin).

Vanaf 21 oktober 2021 is Venom: Let There Be Carnage te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 112 minuten. IMDb-score: 6,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Venom: Let There Be Carnage is alles wat we al eens gezien hebben of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV