Nieuw TLC-programma 90 Day: The Single Life vanaf vrijdag 22 oktober te zien

Nieuw TLC-programma 90 Day: The Single Life vanaf vrijdag 22 oktober te zien
Oud-deelnemers 90 Day Fiancé opnieuw op het liefdespad

Kijktip :

Vanaf vrijdag 22 oktober is het nieuwe realityprogramma 90 Day: The Single Life te zien op TLC. Hierin zien we zes oude bekenden uit 90 Day Fiancé, die zich opnieuw op het liefdespad begeven. Want veel stellen uit 90 Day Fiancé zijn - soms na een kort huwelijk - weer terug bij af: leven als single.

Datingcircuit
De stukgelopen relaties betekenen echter niet dat ze de moeite hebben opgegeven, zoals blijkt uit deze nieuwe spin-off. Zo is Molly na haar mislukte huwelijk met Luis toe aan een man die ook haar dochters respecteert. En Colt, die net een stormachtige relatie met de Braziliaanse Larissa achter de rug heeft, wil graag een steady relatie; hij begeeft zich in het datingcircuit.

Droompartner
Verder krijgen we te zien hoe Big Ed zijn leven weer oppakt door middel van een datingcoach. Hiermee hoopt hij een vrouw te vinden die zijn Filipijnse Rose moet doen vergeten. Ook het verhaal van Fernanda gaat verder. Na haar scheiding van de dertien jaar oudere Jonathan gaat ze weer op zoek naar een nieuwe droompartner - dit keer hopelijk voor de rest van haar leven.

Het nieuwe programma 90 Day: The Single Life is vanaf vrijdag 22 oktober wekelijks om 22.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw TLC-programma 90 Day: The Single Life vanaf vrijdag 22 oktober te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV