Rolf Sanchez en Wesley Sneijder zaterdag op de vlucht in Het Jachtseizoen

Rolf Sanchez en Wesley Sneijder zaterdag op de vlucht in Het Jachtseizoen
Blijven ze uit de handen van StukTV?

Kijktip :

Vanwege De Dansmarathon was Het Jachtseizoen vorige week niet te zien op SBS6, maar nu is het spannende programma van StukTV weer terug met een gloednieuwe aflevering. Deze week zijn het zanger Rolf Sanchez en oud-voetballer Wesley Sneijder die een ontsnappingspoging wagen.

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Oranje overalls
Rolf Sanchez en Wesley Sneijder ontsnappen in hun oranje overalls, die zo uit Orange Is the New Black lijken te komen, uit de zwaarbewaakte gevangenis van Team StukTV. Ze bouwen een voorsprong van twintig minuten op, maar dan komen hun achtervolgers in actie - en Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns hebben enkele troeven in handen.

Locatie
In hun high tech-bus krijgt het drietal van StukTV elke tien minuten een update over de locatie waar de ontsnapte gevangenen zich op dat moment bevinden. In het laatste uur is dat zelfs elke vijf minuten. De jacht op Sanchez en Sneijder duurt in totaal vier uur - tenzij het duo eerder gepakt worden. Zo niet, dan is hun ontsnapping geslaagd.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV