Vanavond op tv: Feyenoord - Union Berlin en PSV - AS Monaco, start 100 dagen in je hoofd

Vanavond op tv: Feyenoord - Union Berlin en PSV - AS Monaco, start 100 dagen in je hoofd
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 oktober

Kijktip :

Vanavond staan er weer enkele Europese wedstrijden op het programma. Zowel Feyenoord - Union Berlin als PSV - AS Monaco is live te zien op Veronica. Verder onder meer de start van 100 dagen in je hoofd. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Union Berlin (Conference League)

Veronica
18:00 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van Feyenoord - Union Berlin in de UEFA Conference League. Feyenoord gaat na twee speelronden aan kop in Groep E. Na het 0-0 gelijkspel bij Maccabi Haifa wonnen de Rotterdammers thuis met 2-1 van Slavia Praag. Met oog op eventuele overwintering zal een overwinning op Union Berlin erg belangrijk zijn voor Feyenoord.


Zembla: muziekschool in mineur

NPO 2
20:30 uur

Zembla onderzoekt deze week of de muziek in ons land nog toekomst heeft. Er is de afgelopen jaren veel bezuinigd en woorden van minister De Jonge in een corobadebat leidden tot grote verontwaardiging in de culturele sector. In april zei De Jonge: "Je hoeft niet naar het theater, je kunt ook thuis gewoon een dvd'tje aanzetten." Volgens veel musici en theatermakers werd weer duidelijk hoe weinig waardering de politiek heeft voor cultuur.


Chateau Meiland: Martien is jarig

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland viert Martien Meiland zijn zestigste verjaardag. Het lijkt het belangrijkste nieuws van de dag, maar terwijl journalisten en fans allemaal cadeautjes komen brengen, krijgt Martien niets van de familie en moet hij zelfs zijn eigen ballonnen opblazen. Schandalig! Het komt gelukkig goed bij het verrassingsdiner en beleveniscadeau. Het leven moet worden gevierd en iedereen mag er getuige van zijn.


Nieuw: 100 dagen in je hoofd

NPO 3
20:50 uur

Tim den Besten en Nicolaas Veul dompelen zich onder in de wereld van de psychiatrie en ontdekken hoe het is om ziek in je hoofd te zijn in het nieuwe programma 100 dagen in je hoofd. Als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek in Eindhoven verkennen Tim en Nicolaas wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. Wat is dat eigenlijk, wat we in de volksmond 'gek' noemen?


Live: PSV - AS Monaco (Europa League)

Veronica
21:00 uur

Vanaf 21:00 uur live verslag van PSV - AS Monaco in de UEFA Europa League. Met vier punten uit twee duels gaat PSV aan kop in Groep B van de Europa League. Samen met tegenstander Monaco heeft het vier punten. Alleen de winnaar van de groep na zes duels is zeker van de achtste finales van de Europa League. De nummer twee speelt nog een tussenronde tegen een nummer drie uit de Champions League-groepsfase.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord - Union Berlin en PSV - AS Monaco, start 100 dagen in je hoofd of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV