Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 begint zaterdag op RTL 4

Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 begint zaterdag op RTL 4
Spelshow met Caroline Tensen verhuist naar zaterdag

Kijktip :

Vanaf zaterdag 23 oktober is het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50 te zien op RTL 4. Dit keer dus niet op de 'traditionele' zondag, maar op zaterdagavond. Het format blijft hetzelfde: een kandidaat probeert vijftig tegenspelers weg te spelen door vragen juist te beantwoorden.

Eén tegen 50 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Caroline Tensen
Nog altijd is het oude vertrouwde Eén tegen 100 niet terug, omdat de coronamaatregelen de makers van het programma nog altijd nopen tot een beperkt deelnemersveld. Daardoor blijft het ook zo dat kandidaten twee in plaats van drie escapes hebben. Verder blijft alles bij het oude, en dat betekent natuurlijk ook dat presentatrice Caroline Tensen weer van de partij is.

Keuze
Bij elke vraag krijgen kandidaten de keuze tussen twee opties: een makkelijke of moeilijke vraag, een keuze tussen twee foto's of geluidsfragmenten of twee keer drie antwoordmogelijkheden. De kandidaat hoopt uiteindelijk, als alle tegenspelers zijn afgevallen, met een mooi geldbedrag naar huis te gaan. De deelnemers op de tribune kunnen echter ook geld verdienen als de kandidaat eerder afvalt.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50 is vanaf zaterdag 23 oktober wekelijks om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 begint zaterdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV