Donderdag in Op1: Peter Kanne over de verloren positie van het CDA onder boeren

Donderdag in Op1: Peter Kanne over de verloren positie van het CDA onder boeren
Dit zijn de gasten van donderdag 21 oktober

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 21 oktober

  • Nog maar 4 procent van de boeren zou op het CDA stemmen, blijkt uit onderzoek door Peter Kanne van I&O Research, in opdracht van de Volkskrant. Kanne en politiek verslaggever van WNL Marieke Smits schuiven vanavond aan bij Op1 om te vertellen over de worsteling van de middenpartijen en wat dit betekent voor het politieke landschap.

  • Gaan we in Nederland te losjes om met zware criminelen? VVD-Kamerlid Ulysse Ellian ging in de leer in Italië en vindt dat we veel van hun gevangenenregime kunnen leren. In Italië zijn misdadigers bijvoorbeeld vaak niet welkom in de rechtbank. Maar mogen we criminelen aanwezigheid in hun eigen rechtszaak wel ontzeggen? Dat weet hoogleraar straf- en procesrecht Sven Brinkhoff. Samen schuiven ze vanavond aan bij Op1.

  • Rasti Rostelli is terug. De bekendste hypnotiseur van Europa kwam in 2015 in opspraak na een ongeluk met een pijl en boog tijdens een van zijn shows. Maar nu, zes jaar later, is hij terug met een nieuwe hypnoseshow. Vanavond bij Op1 geeft hij alvast een voorproefje, samen met zijn leerling en slaaphypnotiseur Menno Bandini.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Peter Kanne over de verloren positie van het CDA onder boeren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV