Donderdag in Jinek: o.a. Youp van 't Hek over rechtzaak tegen Sywert van Lienden

Donderdag in Jinek: o.a. Youp van 't Hek over rechtzaak tegen Sywert van Lienden
De gasten van donderdag 21 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 21 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 21 oktober

  • Eerder deze maand sloegen cabaretier Youp van 't Hek en strafrechtadvocaat Peter Plasman de handen ineen. Het duo wil voorkomen dat Sywert van Lienden, Camille van Gestel en Bernd Damme van de Stichting Hulptroepen Alliantie wegkomen met de miljoenen euro's die ze hebben verdiend aan een omstreden mondkapjesdeal. Vanavond vertelt het duo over de voortgang van hun nieuwe stichting.
  • De bitcoin heeft de hoogste waarde ooit bereikt. Nooit eerder was de digitale munt meer waard dan 65.000 euro. Documentairemaakster June te Spenke maakte een documentaire over de fascinerende wereld van de cryptomunt. Ze schuift aan bij Jinek met de vader van de bitcoin familie Didi Taihuttu, dj Jody Bernal en tech-journalist Daniël Verlaan.
  • Jennifer Hoffman krijgt vaak rollen aangeboden maar miste daarin sterke vrouwenrollen die ze zélf graag wilde spelen. Daarom creëerde ze er zelf een voor haar nieuwe serie Deep Shit. Vanavond vertelt ze in Jinek over andere vrouwenrollen in films en series, die haar inspireerden voor deze serie.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: o.a. Youp van 't Hek over rechtzaak tegen Sywert van Lienden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV