Huiveringwekkende horrorfilm Insidious zaterdag te zien op Veronica

Huiveringwekkende horrorfilm Insidious zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Halloween staat voor de deur en dus pakt Veronica deze weken uit met de beste én spannendste horrorfilms. Zaterdag is het de beurt aan een van dé horrorhits van het afgelopen decennium: Insidious. De hoofdrol wordt vertolkt door Patrick Wilson, die garant staat voor horrorsuccessen. Je kunt Insidious streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Josh en Renai vormen een liefdevol koppel met kinderen en verhuizen met het gezin naar een nieuw optrekje. Het huis lijkt echter problemen te hebben met de nieuwe familie, want plotseling gebeuren de vreemdste en meest afgrijselijke dingen. De lugubere gebeurtenissen lijken voornamelijk betrekking te hebben op de jongste zoon Dalton, maar het hele gezin wordt erdoor belast. Na een mysterieus incident op zolder belandde Dalton in een coma - en sindsdien is alles anders.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De afgelopen jaren zagen we Patrick Wilson steeds vaker in een horrorfilm. Hij is een van de gezichten van de Conjuring-reeks en verscheen ook in de horrorwestern Bone Tomahawk. Het 'feest' begon allemaal met Insidious, zijn eerste samenwerking met James Wan. Die weet als geen ander spanning en huiveringwekkende situaties te creëren; daar slaagt hij ook in Insidious weer glansrijk in. Al met al een horrorfilm die het misschien niet moet hebben van de originaliteit, maar wel érg spannend is.

Cast
Naast Patrick Wilson (Midway) en Rose Byrne (Instant Family) zijn ook Lin Shaye (Ouija), Ty Simpkins (Jurassic World) en Barbara Hershey (Black Swan) te zien in Insidious. Deze film is geregisseerd door James Wan (Malignant).

Insidious (2010) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is zaterdag 23 oktober om 22.05 uur te zien op Veronica. Genre: horror. Speelduur: 103 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV