Vanavond op tv: Cyprus - Nederland (vrouwenvoetbal), tweede aflevering Jochem in de wolken

Vanavond op tv: Cyprus - Nederland (vrouwenvoetbal), tweede aflevering Jochem in de wolken
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 22 oktober

Kijktip :

Vanavond komen de Oranjeleeuwinnen weer in actie voor de WK-kwalificatie; de uitwedstrijd tegen Cyprus staat op het programma. Verder onder meer de tweede aflevering van Jochem in de wolken. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 22 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Cyprus - Nederland (WK-kwalificatie)

NPO 3
20:20 uur

Voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Cyprus - Nederland bij de vrouwen. De Oranje Leeuwinnen begonnen de kwalificatiereeks met een teleurstellende 1-1 thuis tegen Tsjechië. Daarna werd IJsland met 0-2 verslagen. Cyprus ging al twee keer hard onderuit. Na 4-1 bij Wit-Rusland ging Cyprus met 8-0 onderuit bij Tsjechië. Voor de Nederlandse vrouwen ligt er dus kans op een monsterscore.


Hotter Than My Daughter: strakker en korter

RTL 5
20:30 uur

Ingrid van 65 doet voor de tweede keer mee aan Hotter Than My Daughter. De afgelopen vijf jaar is haar kleding alleen maar strakker en korter geworden. Bonusdochter Roxana hoopt dat Ingrid zich nu eindelijk wat meer naar haar leeftijd gaat kleden. En verder in deze aflevering: de 57-jarige Eric is een oude rocker en dol op T-shirts van vroeger. Zijn dochter, Lola, verwacht een kindje, dus Eric wordt opa. Lola vindt dit het moment om Erik een make-over te geven die bij deze tijd past.


Comedy-drama: The Truman Show

Comedy Central
20:35 uur

Op Comedy Central is vanavond het prachtige comedydrama The Truman Show te zien, met Jim Carrey in de hoofdrol. Truman weet niet dat zijn vreemde stadje een enorme studio is geleid door een visionaire producent/regisseur/bedenker (Ed Harris), dat de mensen die er leven en wonen acteurs zijn en zelfs zijn altijd vrolijke vrouw onder contract staat.


Jochem in de wolken: Veluwe

NPO 1
21:25 uur

In de tweede aflevering van Jochem in de Wolken vaart komiek en bijna-bioloog Jochem Myjer in een luchtballon over De Veluwe. De Veluwe is met stip de populairste vakantiebestemming van ons land. Beroemd door de magische paarse heivlaktes, enorme stuifzanden en on-Nederlands steile heuvels. Het is de thuishaven van onze bekendste zoogdieren als de ree, het wilde zwijn, de wolf en uiteraard de koning van het bos: het edelhert.


Nieuw: 90 Day, The Single Life

TLC
22:30 uur

In het nieuwe programma 90 Day: The Single Life volgt TLC zes eerdere deelnemers van 90 Day Fiancé op hun nieuwe liefdespad. Veel stellen uit het populaire 90 Day Fiancé zijn - na soms een kortstondig huwelijk - weer helemaal terug bij af: leven als single. Maar dat betekent niet dat ze de moed hebben opgegeven, blijkt in deze nieuwe spin-off.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Cyprus - Nederland (vrouwenvoetbal), tweede aflevering Jochem in de wolken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV