Zondag in Expeditie Robinson: is het eindelijk tijd voor de samensmelting?

Zondag in Expeditie Robinson: is het eindelijk tijd voor de samensmelting?
Kandidaten kunnen niet wachten

Kijktip :

Er wordt nu al enkele afleveringen over gesproken, maar is het zondag (24 oktober) dan eindelijk zover? De samensmelting van de kampen in Expeditie Robinson lijkt voor de deur te staan, maar de programmamakers houden de kaarten nog even tegen de borst...

Vooruitblik
Donderdag was aan het einde van de vorige aflevering een korte vooruitblik te zien op de aflevering van zondag, en de samensmelting lijkt toch echt op stapel te staan. De kampen kregen een brief en vervolgens was uit de mond van de kandidaten al de vreugdekreet "I'm so excited" te horen. We lijken ons te kunnen opmaken voor een samensmeltingsproef én -diner.

Wat gaat er gebeuren?
De grote vraag is natuurlijk wat er precies gaat gebeuren. Ook wij kunnen niets anders doen dan speculeren. Worden de 'reguliere' kandidaten vlak voor de proef verrast door de deelnemers van Tweede Kans-eiland? Hoe gaat het verder met de kandidaten op Afvallerseiland? En bovenal: welke proef staat er op het programma? Het belooft een spectaculaire uitzending te worden.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Expeditie Robinson: is het eindelijk tijd voor de samensmelting? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV