Aangrijpende documentaire Alleen met jenever maandag te zien op NPO 2

Aangrijpende documentaire Alleen met jenever maandag te zien op NPO 2
Kelly heeft veel vragen over de dood van haar vader

Kijktip :

Maandagavond (25 oktober) zendt NPO 2 de fascinerende en aangrijpende documentaire Alleen met jenever uit. Hierin volgen we de 31-jarige Kelly, die vier jaar geleden haar vader op een gruwelijke manier verloor.

Alleen met jenever gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Jenever
Vier jaar geleden werd de vader van Kelly dood aangetroffen in zijn appartement. De omstandigheden waren schrijnend: tussen stapels post en afval en met niets anders in huis dan eieren en flessen jenever lag hij daar al weken. Nog altijd zit Kelly met veel vragen over haar vader en zijn tragische relatie met alcohol. Hoe kon het leven van deze ooit vrolijke, succesvolle zakenman eindigen in een vervuilde, troosteloze flat?

Sluipmoordenaar
Kelly en haar zussen gaan de confrontatie aan met het verleden. Ze reconstrueren het appartement waarin hun vader overleed en gaan op deze bijzondere plek in gesprek met de mensen die hem kenden. Het resultaat is een aangrijpend verhaal over het wegglippen van een dierbare, de machteloosheid van naasten en verslaving als sluipmoordenaar.

De documentaire Alleen met jenever is maandag 25 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Alleen met jenever terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aangrijpende documentaire Alleen met jenever maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV