Special De wereld van morgen zie je maandag 25 oktober op NPO 1

Special De wereld van morgen zie je maandag 25 oktober op NPO 1
Hoe kunnen technische innovaties ons helpen?

Kijktip :

In de wetenschappelijke special De wereld van morgen, maandag 25 oktober te zien op NPO 1, gaan Karsu, Nick Schilder en Hila Noorzai op zoek naar technische innovaties die ons in de nabije toekomst kunnen helpen op het gebied van wonen, eten en reizen.

De wereld van morgen gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Vragen
In de wereld van nu leven we met tal van belangrijke vragen. Wat eten we in de toekomst bijvoorbeeld als alternatief voor vlees en zuivel? Gaat het ons lukken om de woningnood op te lossen zónder extra stikstofuitstoot? En hoe komen we op een schonere manier van A naar B? Naast de behandeling van deze onderwerpen wordt in De wereld van morgen de winnaar van de Nederlandse Innovatieprijs bekendgemaakt.

Onderwerpen
Zangeres Karsu verkent de 'eiwittransitie', waarbij er steeds meer plantaardige alternatieven worden ontwikkeld voor dierlijk eiwit. En Nick Schilder kijkt zijn ogen uit in 'ecodorp' Boekel, waar een gigantische accu is gevuld met afval uit de staalindustrie. Tot slot bezoekt presentatrice Hila Noorzai een bouwbedrijf dat zelf op zoek gaat naar de zuinigste bouwmethodes en de schoonste materialen.

De special De wereld van morgen is maandag 25 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je De wereld van morgen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special De wereld van morgen zie je maandag 25 oktober op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV