Nieuw datingprogramma Cupido Ofzo gaat maandag van start op SBS6

Nieuw datingprogramma Cupido Ofzo gaat maandag van start op SBS6
Mensen met beperking op zoek naar de liefde

Kijktip :

Vanaf maandag 25 oktober is het nieuwe datingprogramma Cupido Ofzo te zien op SBS6. Hierin proberen Leonie ter Braak en Wendy van Dijk met hun datingbureau mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenaandoening aan de liefde te helpen.

Cupido Ofzo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dates
Met hun eigen datingbureau besluiten Leonie en Wendy deze bijzondere kandidaten een handje te helpen. Ze sturen hen op speciale dates en zetten alles op alles om ze het geluk in de liefde te geven. Na hun eerste date is het echter aan de kandidaten zelf om het pad der liefde verder te verkennen. Gelukkig blijven Leonie en Wendy op de achtergrond als steun en toeverlaat aanwezig.

Coronacrisis
Leonie ter Braak vertelt: "Onze kandidaten staan zelfstandig in het leven, maar zijn daarbij wel vaak afhankelijk van hun ouders, familie of professionele hulpverlening." De uitbraak van de coronacrisis maakte het leven voor veel kandidaten zwaarder. "Eenzaamheid werd een nog groter probleem," zegt Leonie. "Daarom willen wij graag deze kandidaten op weg helpen in het vinden van liefde en vriendschap."

Het nieuwe programma Cupido Ofzo is vanaf maandag 25 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Cupido Ofzo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw datingprogramma Cupido Ofzo gaat maandag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV