Vrijdag in Op1: Victor Reinier en Martin Koolhoven over schietdrama Alec Baldwin

Vrijdag in Op1: Victor Reinier en Martin Koolhoven over schietdrama Alec Baldwin
De gasten van vrijdag 22 oktober

Kijktip :

Vrijdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke vrijdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees verder onder de video's

De gasten in Op1 van vrijdag 22 oktober

  • Wereldwijd wordt er geschokt gereageerd op het fatale filmongeluk van Alec Baldwin. De acteur schoot tijdens opnames van een nieuwe western een cameravrouw dood en verwondde de regisseur. Regisseur en acteur van politieserie Flikken Maastricht Victor Reinier en Regisseur van o.a. Brimbane en Oorlogswinter Martin Koolhoven weten als geen ander wat de protocollen zijn als het om wapens op de set gaat. Vanavond bij Op1 bespreken Koolhoven en Reinier het dodelijke drama.
  • Op de bank tussen stapels post en afval en met niets anders in huis dan eieren en flessen jenever, werd het lichaam van Kelly’s vader gevonden. Vijf jaar later zit documentairemaker Kelly Klingenberg nog altijd boordevol vragen. Om die reden maakte ze de film ‘Alleen met jenever’, waarin ze op zoek gaat naar antwoorden. Haar zussen helpen haar hierbij. Hoe kon haar vader alleen eindigen in een troosteloze flat? Vanavond zijn de drie zussen te gast bij Op1.

Presentatie
De uitzending van vrijdag 22 oktober van Op1 wordt gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Victor Reinier en Martin Koolhoven over schietdrama Alec Baldwin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV