Vrijdag in Jinek: stuntman Willem de Beukelaer over dodelijk schot van Alec Baldwin tijdens set

Vrijdag in Jinek: stuntman Willem de Beukelaer over dodelijk schot van Alec Baldwin tijdens set
De gasten van vrijdag 22 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van vrijdag 22 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van vrijdag 22 oktober

  • De Amerikaanse acteur Alec Baldwin heeft gisteren een dodelijk schot gelost op een filmset in de Amerikaanse staat New Mexico. Cameraregisseur Halyna Hutchins is om het leven gekomen. Hierover praten we verder met Amerika-verslaggever van EenVandaag, Tom van het Einde, en stuntman Willem de Beukelaer.
  • Ron Fresen stopt na acht jaar als de vaste politieke duider van het Achtuurjournaal. Het is tijd voor andere zaken. Ook maakte hij voor het eerst bekend ongeneeslijk ziek te zijn. Hij schuift aan over zijn boek en zijn besluit te stoppen.
  • Door haar blessure miste Estavana Polman de Olympische Spelen. Hoe gaat het nu met haar herstel? En zal ze op tijd hersteld zijn voor het WK in Spanje? Vanavond vertelt ze er alles over
  • De Dansmarathon, Thierry Baudet ‘ontkent’ AIDS voor blanke hetero’s en een zege voor Ajax; er gebeurde weer een hoop in de media. We nemen het vanavond door met Marc-Marie Huijbregts, Özcan Akyol en Angela de Jong.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV