Vanavond op tv: Sterren op het Doek met Arjen Lubach en Eén Tegen 50

Vanavond op tv: Sterren op het Doek met Arjen Lubach en Eén Tegen 50
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 23 oktober

Kijktip :

We hebben weer een bomvolle tv-avond voor de boeg met voor elk wat wils. Zo zie je op deze zaterdag de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek met Arjen Lubach als gast. Ook nieuw: Postcodeloterij Eén Tegen 50 is verhuisd van zondag naar zaterdag. En op Ziggo Sport zie je de F1-kwalificatie van de Grand Prix van de Verenigde Staten. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 23 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Het Jachtseizoen: Wesley Sneijder & Rolf Sanchez

SBS 6
20:30 uur

Na een week afwezigheid vanwege De Dansmarathon is er vanavond weer een nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen. Dit keer proberen Wesley Sneijder en Rolf Sanchez uit de handen van de mannen van StukTV te blijven. Oud-voetballer Wesley Sneijder en zanger Rolf Sanchez krijgen twintig minuten voorsprong voordat de jacht van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns van start gaat. Elke tien minuten krijgt het drietal een update over de locatie waar Wesley en Rolf zich op dat moment bevinden. In totaal duurt de jacht vier uur, tenzij Wesley en Rolf voor die tijd gepakt worden.


Sterren op het Doek: Arjen Lubach

NPO 2
20:36 uur

Sterren op het Doek is terug met een nieuw seizoen waarin bekende Nederlanders worden vastgelegd door drie kunstenaars tijdens een interview met Özcan Akyol. Arjen Lubach is de eerste gast van het nieuwe seizoen. De afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:35 uur op NPO 2. De komende weken zijn onder anderen burgemeester van Amsterdam Femke Halsema, schrijver en oud-politicus Jan Terlouw, presentatrice Dionne Stax en oud-voetballer en tv-persoonlijkheid Johan Derksen te gast in Sterren op het Doek. Deze week geeft Arjen Lubach de regie eens uit handen. Dat doet hij anders nooit. Ook is hij naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact. De cabaretier, schrijver en presentator onderwerpt zich aan de priemende ogen van drie getalenteerde kunstenaars en de scherpe vragen van Özcan Akyol. Lubach vertelt openhartig over zijn werk, het leven en de relatie met zijn vriendin. Verder horen we dat hij een heel bewogen jaar achter de rug heeft.


Nieuw: Innocent seizoen 2

Canvas
20:42 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de psychologische thrillerserie Innocent over lerares Sally Wright die na 5 jaar opsluiting voor de moord op een 16-jarige leerling, plots vervroegd vrijgelaten wordt. De vier afleveringen zijn deze en volgende week zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. Als lerares Sally Wright na vijf jaar gevangenisstraf alsnog wordt vrijgesproken van de moord op een vijftienjarige leerling, keert ze terug naar haar oude woonplaats in een poging om haar leven weer op te pakken. Dat blijkt nog helemaal niet makkelijk. Ondertussen heropent de politie het onderzoek om alsnog de werkelijke moordenaar te vinden, en stuit hierbij op een hoop tegenstrijdige verklaringen.


Sciencefictionfilm: Gravity

Eén
21:24 uur

Sciencefictionthriller van Alfonso Cuarón


Terug: Postcode Loterij Eén Tegen 50

RTL 4
21:35 uur

Vanavond start een nieuw programma van het quizprogramma Postcode Loterij Eén Tegen 50, waarin één kandidaat het opneemt tegen 50 tegenkandidaten. Elke zaterdag om 21:30 uur op RTL 4. Als de kandidaat naast presentatrice Caroline Tensen alle vragen goed heeft en daarmee de 50 deelnemers wegspeelt, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag. Kandidaten kunnen niet meer altijd kiezen uit een makkelijke of moeilijke vraag, maar krijgen steeds de keuze uit twee opties. De ene keer kun je kiezen uit twee categorieën, de andere keer uit bijvoorbeeld twee foto's of geluidsfragmenten. Maar ook de makkelijk/moeilijk optie komt nog steeds voorbij. Ook de 50 deelnemers op de tribune kunnen geld winnen. Want telkens als de hoofdkandidaat afvalt, mogen de spelers op de tribune die nog in het spel zitten onderling 5 duizend euro verdelen. En dit gewonnen bedrag kan aardig oplopen, want alle 50 spelers op de tribune blijven het hele seizoen zitten.


Live: kwalificatie Formule 1 GP VS

Ziggo Sport
22:15 uur

Voorbeschouwing en om 23:00 uur live verslag van de kwalificatie van de GP van de Verenigde Staten op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Select. De Formule 1 is dit seizoen nog maar vier keer per jaar gratis te zien op RTL Duitsland en dat is niet dit weekend in de Verenigde Staten. Alleen als je een Ziggo-tv-abonnement hebt (Ziggo Sport, kanaal 14) of een abonnement op het sportpakket Ziggo Sport Totaal kun je alles van de Formule 1 live op tv kijken. Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is. Het is stuivertje wisselen in de nek-aan-nekrace tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Na de GP in Turkije is Verstappen weer leiding in de WK-stand. Het verschil is nu zes punten.

Tijdschema Formule 1 GP van de VS 2021

Zaterdag 23 oktober

  • 20:00 uur: vrije training 3
  • 22:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 23:00 uur: kwalificatie

Zondag 24 oktober

  • 19:45 uur: voorbeschouwing race
  • 21:00 uur: race
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV