Cambuur Leeuwarden - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

Cambuur Leeuwarden - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in tiende speelronde

Sport :

Op zondag 24 oktober spelen Feyenoord en Cambuur in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Cambuur Leeuwarden Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Cambuur - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Feyenoord verloor in de Eredivisie nog nooit van Cambuur. Sterker: van de laatste zeven wedstrijden won Feyenoord er zeven. Dat zal de formatie van Arne Slot het nodige zelfvertrouwen geven.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Cambuur Leeuwarden - Feyenoord is zondag 24 oktober om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cambuur Leeuwarden - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV