Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 43

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 43
Kijktips voor 23 t/m 30 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in oktober 2021.

Misfit: De Serie, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Vriendengroep De Misfits werkt aan een musical, maar terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden. Bekijk hier waar je vanaf 16 oktober Misfit: De Serie kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Misfit: De Serie.

Locke & Key, S2 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke - drie broers en zussen en hun moeder - naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Bekijk hier waar je Locke & Key kunt streamen.

Dynasty, S4 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Opnieuw drama en intriges in de families Carrington en Colby. In het vierde seizoen krijgt Fallon te maken met een hoop aartsvijanden die het op haar gemunt hebben, de allerergste, geloof het of niet, is haar eigen broer. Hoe zal deze familieruzie aflopen? Bekijk hier waar je Dynasty kunt streamen.

The Office US, S1-9 (nu te zien)

Netflix

De serie speelde zich af in het kantoor van de fictieve firma Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. De baas Michael Scott (Steve Carell) denkt dat hij de beste baas is die je maar kan wensen. Hij probeert grappig en vriendelijk te zijn naar zijn personeel en ziet zij als zijn familie. Bekijk hier waar je The Office kunt streamen.

Army of Thieves (29 oktober)

Netflix

Bron: Netflix
We volgen Ludwig Dieter in de gebeurtenissen vóór Army of the Dead. Terwijl de zombie-uitbraak nog in een vroeg stadium zit, houdt Dieter zich bezig met kluizen kraken. Door een mysterieuze vrouw wordt hij benaderd om een overval te plegen. Lees hier waar je vanaf 29 oktober Army of Thieves kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Sex: Unzipped, S1 (26 oktober)
  • Sintonia, S2 (27 oktober)
  • Hypnotic (27 oktober)
  • Luis Miguel - The Series, S3 (28 oktober)
  • The Motive (28 oktober)
  • Colin in Black & White, S1 (29 oktober)
  • The Time It Takes, S1 (29 oktober)
  • Mythomaniac, S2 (29 oktober)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 43 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV