Serierecensie: Locke & Key seizoen 2 mist spanning van eerste seizoen

Serierecensie: Locke & Key seizoen 2 mist spanning van eerste seizoen
Met Jackson Robert Scott uit populaire film It

Film :

Vanaf 22 oktober staat het tweede seizoen van Locke & Key op Netflix. Netflix verraste vorig jaar met deze fantasievolle mysterie serie met een leuke cast. Een tweede seizoen kwam er: wat blijft er over nu het "nieuwe" er af is? Lees hier de recensie van het tweede seizoen van Locke & Key.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sleutels
Het verhaal gaat over Tyler, Kinsey en Bode. Zij verhuizen samen met hun moeder naar Keyhouse, een statige villa in New England. De familie vindt in het nieuwe huis een aantal magische sleutels, die de gebruikers unieke krachten geven. De kids weten in het tweede seizoen intussen goed raad met alle magische sleutels en gebruiken deze dan ook om hun levens te vereenvoudigen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Dit seizoen wil overduidelijk af van het "horror" deel van het eerste seizoen en meer richting het mysterieuze element. Hierdoor verliest de serie de spanning van het eerste seizoen. De humor is op een wat prominentere manier aanwezig en de acteurs met wat meer ervaring komen wat beter tot hun recht. Het mysterieuze van deze serie blijft, maar de rest is allemaal toch echt een stukje minder. 2,5 ster.

Cast
Naast Darby Stanchfield (Mad Men) en Jackson Robert Scott (IT: Chapter Two) zijn ook Connor Jessup (American Crime) en Emilia Jones (Brimstone) te zien in deze serie. Deze productie is onder andere geregisseerd door Michael Morris (13 Reasons Why).

Vanaf 22 oktober 2021 is Locke & Key seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Drama, Mysterie. IMDb-score: 7,8.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Locke & Key seizoen 2 mist spanning van eerste seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV