Deze 10 films komen in november 2021 in de Nederlandse bioscopen

Deze 10 films komen in november 2021 in de Nederlandse bioscopen
Met Alles op Tafel, Eternals en meer

Film :

Welke films draaien er in november 2021 in de Nederlandse bioscopen? Bekijk hieronder een overzicht van de belangrijkste releases met een paar grote namen in aantocht, zoals de nieuwe Nederlandse komedie Alles op Tafel met Linda de Mol en de sfeervolle thriller Last Night in Soho.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2021.

1. Eternals (3 november)

Bioscoop

Een onsterfelijk buitenaards ras, gecreëerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op aarde. Een onverwachte tragedie dwingt hen echter om na al die jaren uit de schaduw te komen. Ze moeten zich te herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants. Een nieuw juweeltje uit de Marvel-superheldenstallen? Bekijk hier waar je Eternals kunt kijken.

2. Last Night in Soho (4 november)

Bioscoop

Een nieuwe psychologische horrorthriller met The Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy en Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit) in de hoofdrollen. Verwacht in ieder geval een soundtrack met een gouden rand, want de makers van Baby Driver zitten achter deze productie. Bekijk hieronder de trailer van de film Last Night in Soho.

3. Alles op Tafel (4 november)

Bioscoop

Een hele fijne remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. Een gezellig diner, zeven telefoons, maar hoeveel geheimen? Van topregisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen) komt deze komedie- en dramafilm met een hereniging van Cheryl (Linda de Mol) en Martin Morero (Peter Paul Muller) in totaal andere rollen. Durf jij je telefoon te geven? Bekijk hieronder de trailer van de film Alles op Tafel.

4. Do Not Hesitate (11 november)

Bioscoop

In deze thriller stranden drie jonge Nederlandse soldaten middenin de woestijn tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten. Op zoek naar water ontmoeten ze de 14-jarige Khalil, die hun steeds meer het vijandelijke gebied in trekt. De paranoia bij de soldaten slaat steeds meer toe. Bekijk hieronder de trailer van de film Do Not Hesitate.

5. Spencer (11 november)

Bioscoop

Elk sprookje heeft een einde. Deze historische dramafilm is gebaseerd op de latere jaren van het leven van Diana, prinses van Wales, met Twilight-ster Kristen Stewart in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van de film Spencer.

6. The Many Saints of Newark (11 november)

Bioscoop

Fans van The Sopranos opgelet! Deze productie is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie The Sopranos van David Chase. Gangsters en wraak gegarandeerd met rollen voor de geweldige acteur Ray Liotta, Alessandro Nivola, Vera Farmiga en Jon Bernthal. Bekijk hieronder de trailer van de film The Many Saints of Newark.

7. Ghostbusters: Afterlife (18 november)

Bioscoop

Who you gonna call? Ghostbusters! Waanzinnig natuurlijk dat de beroemde films uit de jaren 80 terugkomen in een splinternieuw verhaal met nu een hoofdrol voor de nooit ouder wordende topacteur Paul Rudd. Maar ook een deel van de oude cast keert terug, met onder anderen Bill Murray, Dan Aykroyd en de prachtige actrice Sigourney Weaver. Bovendien is dit spokenspektakel geregisseerd door Jason Reitman. Dat zou zomaar een dikke hit in de bioscopen kunnen worden. Bekijk hieronder de trailer van de film Ghostbusters: Afterlife.

8. Encanto (24 november)

Bioscoop

Bron: Disney
Het verhaal gaat over het 15-jarige liefdevolle en grappige meisje Mariana. Ze is een echte comedian en woont samen met haar familie in Colombia. Haar gezin beschikt over bijzondere magische krachten en wonen in een groot magisch huis. Lees hier waar je Encanto kunt kijken.

9. House of Gucci (25 november)

Bioscoop

Bron: MGM
De door Ridley Scott geregisseerde film vertelt de tragedie van Maurizo Gucci en de neergang van het mode-emperium. Centraal staan de gebeurtenissen en de nasleep van de moord in 1995 op Maurizio Gucci, gespeeld door Adam Driver. Lees hier waar je House of Gucci kunt kijken.

10. Herself (25 november)

Bioscoop

Tot slot dit drama van hoge kwaliteit. Een jonge moeder ontsnapt aan haar gewelddadige echtgenoot en vecht terug tegen een gebroken huisvestingssysteem. Ze gaat op zoek naar haar eigen huis en bouwt daarbij haar leven weer op en herontdekt zichzelf. Bekijk hieronder de trailer van de film Herself.

Bekijk hier het overzicht van films die nu in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Deze data zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV