Vanavond op tv: documentaire Alleen met jenever, nieuw programma Cupido Ofzo

Vanavond op tv: documentaire Alleen met jenever, nieuw programma Cupido Ofzo
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 oktober

Kijktip :

Vanavond is op NPO 2 de aangrijpende documentaire Alleen met jenever te zien. Verder onder meer het nieuwe datingprogramma Cupido Ofzo op SBS6. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Alleen met jenever

NPO 2
20:25 uur

In zijn appartement, tussen stapels post, afval en met niets anders in huis dan eieren en flessen jenever, werd het lichaam van Kelly's vader gevonden. Hij lag al weken alleen. Vier jaar later zit Kelly (31) nog steeds met vragen over haar vader en zijn tragische relatie met alcohol. Hoe kon het leven van deze ooit vrolijke, succesvolle zakenman eindigen in een vervuilde, troosteloze flat? Die vraag komt aan bod in de aangrijpende documentaire Alleen met jenever.


Anna's Brains: real life actieheld worden

NPO 3
20:25 uur

In de laatste aflevering van Anna's Brains vraagt acteur André Dongelmans zich af of hij een keer een echte actieheld kan worden. Iemand die de wereld kan redden. Daarvoor maken Anna Gimbrère en haar brains een speciale uitrusting met gadgets. Anna spreekt wetenschapsjournalist George van Hal die helemaal thuis is in films. Interstellar blijkt de wetenschap aan nieuwe kennis geholpen te hebben.


Actiefilm: Taken

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de keiharde actiefilm Taken te zien. Met veel tegenzin laat Bryan Mills, een voormalige CIA-agent, zijn 17-jarige dochter met een vriendin naar Parijs gaan. De meisjes worden daar uit hun appartement ontvoerd door een beruchte Albanese bende die gespecialiseerd is in vrouwenhandel. Bryan haalt alles uit de kast om zijn dochter te vinden en haar te bevrijden uit de klauwen van de genadeloze criminelen.


De wereld van morgen: wonen, eten en reizen

NPO 1
20:35 uur

In de special De wereld van morgen gaan Karsu, Nick Schilder en Hila Noorzai op zoek naar de technische innovaties die ons vooruit helpen op het gebied van wonen, eten en reizen. Ze gaan op naar naar antwoorden op vragen als: wat eten we in de toekomst als alternatief voor vlees en zuivel? Lukt het om de woningnood op te lossen zonder extra stikstofuitstoot? En hoe komen we schoner van A naar B?


Nieuw: Cupido Ofzo

SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe programma Cupido Ofzo gaan mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenaandoening op zoek naar de liefde. Wendy van Dijk en Leonie ter Braak openen een datingbureau om deze bijzondere kandidaten een handje te helpen. Zij sturen hen naar speciale dates en zetten zich volledig in op het slagen ervan. Na de eerste date is het aan de kandidaten zelf. Op de achtergrond blijven Wendy en Leonie als steun en toeverlaat aanwezig.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaire Alleen met jenever, nieuw programma Cupido Ofzo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV