Nieuw seizoen Hello Goodbye gaat dinsdag 26 oktober van start op NPO 1

Nieuw seizoen Hello Goodbye gaat dinsdag 26 oktober van start op NPO 1
Joris Linssen in gesprek met reizigers

Kijktip :

Vanaf dinsdag 26 oktober kun je op NPO 1 genieten van een gloednieuw seizoen van Hello Goodbye. Joris Linssen is weer terug op zijn post op het vliegveld, waar hij openhartige gesprekken voert met reizigers. Zij vertrouwen hem hun vaak bijzondere levensverhalen toe.

Hello Goodbye gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Coronapandemie
De reisbranche komt weer op gang nu de coronapandemie zijn einde lijkt te naderen. Lange tijd was reizen niet vanzelfsprekend en daardoor hebben geliefden, familie of vrienden elkaar maanden niet in het echt kunnen zien. Joris Linssen is getuige van de vaak emotionele hereniging na zo'n lange tijd. Wat kunnen we in de eerste aflevering verwachten?

Afghaanse broers
Een jonge vrouw vertelt over de heimwee naar haar grote liefde. Joris praat met een andere vrouw over haar depressie en de suïcidale gedachtes die ze had. Verder vertelt een man dat zijn nier de perfecte match bleek te zijn voor zijn partner, en ook de actualiteit is niet ver weg: twee Afghaanse broers wachten op hun familie, die met de laatste evacuatievlucht uit Kabul kon vertrekken.

Het nieuwe seizoen van Hello Goodbye is vanaf dinsdag 16 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Hello Goodbye gaat dinsdag 26 oktober van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV