Woensdag 27 oktober in Het Perfecte Plaatje: de beruchte naaktshoot

Woensdag 27 oktober in Het Perfecte Plaatje: de beruchte naaktshoot
BN'ers krijgen blote modellen voor de camera

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje, woensdag 27 oktober te zien op RTL 4, is het weer tijd voor de meest beruchte fotoshoot van het seizoen: de naaktshoot. Die zorgt ook dit jaar weer voor rode oortjes bij de bekende deelnemers...

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Reddingsoefening
Voordat het zover is staat er echter eerst een spectaculaire actieshoot op het programma. De bekende aspirant-fotografen gaan op pad met een reddingsoefening op zee van de Reddingsbrigade. Er zijn genoeg elementen aanwezig om de deelnemers af te leiden, van boten en jetski's tot een helikopter. Wie houdt het hoofd boven water?

Naaktshoot
Nauwelijks opgedroogd staan er alweer modellen klaar voor de volgende shoot. De BN'ers zullen er nu toch echt aan moeten geloven, want het is de beruchte naaktshoot. De een wordt hier wat ongemakkelijker van dan de ander... En bij de eliminatie gebeurt er iets wat in alle seizoenen nog nooit is voorgekomen.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 27 oktober in Het Perfecte Plaatje: de beruchte naaktshoot of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV