Nederlandse versie Down The Road vanaf 4 januari te zien bij SBS6

Nederlandse versie Down The Road vanaf 4 januari te zien bij SBS6
Gordon maakt roadtrip met jongeren met Downsyndroom

Kijktip :

Na het succes van de Vlaamse versie komt er vanaf 4 januari ook een Nederlandse versie van Down The Road. In deze serie volg je Nick (26), Liam (21), Thirza (19), Carlijne (27), Lizzy (25), Tiemen (20) en Kai (21) die op reis gaan, zij hebben het Downsyndroom. Zij maken samen een bijzondere roadtrip door Nederland met Gordon.

Vriendschappen en helikopters
Tijdens deze reis beleeft de groep van alles. Niet alleen bezoeken ze allerlei plekken en gaan ze bijvoorbeeld meevliegen met een helikopter, of moeten ze samen een vastgelopen bus uit het zand trekken. Er worden ook mooie vriendschappen gesloten en grenzen verlegd.

Gordon geraakt door puurheid van de jongeren
“Deze roadtrip met deze groep jongeren was een onvergetelijk avontuur met mooie en liefdevolle momenten, maar soms ook ontroerend en pijnlijk”, zegt Gordon in een verklaring. “Net zoals in het normale leven. Je ziet deze jongeren echt groeien, zowel op emotioneel als fysiek vlak. Ze worden zelfstandiger en zijn zich bewuster van hun beperking. Wat mij vooral bijbleef is de puurheid van deze jongeren. Dat raakte mij echt. Ze zijn echt authentiek, direct en oprecht eerlijk. Ze spelen geen rol. Ik heb veel respect voor deze mensen gekregen. Enkele dagen na de opnames ging ik ze zelfs missen.”

Het Nederlandse programma Down the Road is vanaf dinsdag 4 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Down The Road terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse versie Down The Road vanaf 4 januari te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV