Vanavond op tv: Hello Goodbye & De Laatste Vraag

Vanavond op tv: Hello Goodbye & De Laatste Vraag
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 oktober

Kijktip :

Hello Goodbye is vanaf vanavond terug op tv met een kort seizoen van vier nieuwe afleveringen. Acteur Nasrdin Dchar is te zien in Volle Zalen en op SBS6 start het nieuwe programma De Laatste Vraag. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Hello Goodbye

NPO 1
20:33 uur

Joris Linssen is terug met vier nieuwe afleveringen van Hello Goodbye. Als vanouds vertrouwen mensen hem weer, vaak bijzondere, levensverhalen toe op het vliegveld. Elke dinsdag rond 20:35 uur op NPO 1.

Getuige
Door de coronapandemie is reizen niet meer vanzelfsprekend en geliefden, familie of vrienden hebben elkaar vaak lang niet in het echt kunnen zien. Joris is getuige van de vaak emotionele hereniging na zo'n lange tijd.

Heimwee
In deze eerste aflevering vertelt een jonge vrouw over de heimwee naar haar grote liefde. Joris praat met een vrouw over haar depressie en over de suïcidale gedachtes die ze had.

Kabul
Een man vertelt dat zijn nier dé perfecte match bleek te zijn voor zijn partner. Twee Afghaanse broers wachten op hun familie die met de laatste evacuatievlucht uit Kabul komen.


Volle Zalen: Nasrdin Dchar

NPO 2
20:34 uur

Deze aflevering van Volle Zalen gaat Cornald Maas mee met acteur Nasrdin Dchar, die de afgelopen anderhalf jaar zonder het theater weleens somber was.

Trilogie
Maar in zijn ouderlijk dorp Steenbergen ziet hij vol enthousiasme uit naar de trilogie die hij gaat spelen, een compilatie van zijn eerdere drie zeer persoonlijke voorstellingen, over zijn vader, moeder en echtgenote.

Voetbalclub
Nasrdin Dchar neemt Cornald Maas mee naar zijn oude voetbalclub en zijn voormalige middelbare school, waar zijn liefde voor het theater ontstond.

Drive
Ook spreekt Cornald Maas met zijn ouders over de keuze van hun zoon voor het theatervak en zijn drive zich uit te willen spreken bij actuele kwesties.


Live: NAC - VVV (KNVB-beker)

FOX
21:00 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van NAC Breda - VVV-Venlo in de eerste ronde van de KNVB-beker.

Europees
Het bekertoernooi begint zonder de Europees spelende teams. Die stromen later in. De overige eredivisieclubs doen wel vanaf de eerste ronde mee, net als clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en enkele amateurclubs.

Middenmoot
De topwedstrijd van de eerste avond is die tussen NAC en VVV, twee clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. Ze staan momenteel in de middenmoot.

Stand
Na twaalf speelronden staat VVV elfde met 16 punten. NAC is momenteel de nummer dertien met 15 punten. Eerder dit seizoen eindigde de competitiewedstrijd tussen VVV en NAC in Venlo in 2-2.


Nieuw: De Laatste Vraag

SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe quizprogramma De Laatste Vraag wordt elke week 25 duizend euro verdeeld onder de deelnemers die overblijven tot na de laatste vraag. Elke dinsdag om 21:30 uur op SBS6.

Meedoen
Tien kandidaten beginnen aan het spel. Wie een vraag goed heeft blijft meedoen, maar wie een vraag fout beantwoordt ligt eruit. De persoon of personen die de laatste vraag goed beantwoorden verdelen de 25 duizend euro.

Nieuwe kans
Als iedereen al voor die laatste vraag uit het spel ligt, komt iedereen terug en krijgen ze een nieuwe kans om de laatste vraag te bereiken. Jan Versteegh presenteert De Laatste Vraag en stelt veel vragen die heel gevarieerd en toegankelijk zijn.


Docu: 100UP

NPO 2
22:39 uur

In Nederland wonen momenteel zo'n tweeduizend honderdplussers en dat aantal blijft stijgen. Maar hoe doe je dat: gezond en zinvol honderd worden? Een kleurrijke verzameling van honderdplussers licht een tipje van de sluier op.

Stokoud
Documentairemaker Heddy Honigmann bezoekt in 100UP zeven stokoude wereldburgers en ondervraagt hen over hoe ze in het leven staan. Wat verwachten ze er nog van?

Humor
Iedere geportretteerde vertelt op eigen wijze zijn of haar verhaal: soms met veel humor, een ander met een vleug melancholie, maar altijd met de wijsheid die voorbehouden is aan de alleroudsten.

Zorgen
Hoewel de klok tikt, het lichaam kuren vertoont, het verlies van geliefden aan hen knaagt en sommigen zich zorgen maken over hoe het verder moet met deze wereld zijn ze nog altijd zeer actief.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV