Nieuw programma Het hoogste bod vanaf woensdag te zien op België Eén

Nieuw programma Het hoogste bod vanaf woensdag te zien op België Eén
Achter de schermen bij veilingmeesters

Kijktip :

Vanaf woensdag 27 oktober is op de Vlaamse zender Eén het nieuwe programma Het hoogste bod te zien. Hierin geven veilingmeesters, werkzaam bij de meest uiteenlopende veilinghuizen in Vlaanderen, een inkijkje in hun wereld.

Verhalen
De veilingwereld staat vol van de bijzondere stukken en bijzondere verhalen. De veilingmeesters krijgen veel opmerkelijke stukken onder ogen, waarna het hun taak is om die te verkopen. En hetzelfde principe geldt altijd: het hoogste bod wint. Voor het eerst geven de meesters een kijkje achter de schermen. Ze leggen ons uit hoe het spel op de veiling werkt.

Vervalsingen
De meesters delen ook het verhaal achter hun Vlaamse vondsten en hoeveel geld ze kunnen opbrengen op de veiling. Wat gebeurt er voor de hamer het hout raakt? Raken de meesters ooit gewend aan de hoge bedragen? Hoe kweek je een instinct tegen vervalsingen? Het is een verhaal over bieden, prachtige objecten en over willen winnen.

Het nieuwe programma Het hoogste bod is vanaf woensdag 27 oktober wekelijks rond 21.45 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Het hoogste bod vanaf woensdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV