Woensdag 27 oktober in Andere Tijden: Circus Renz

Woensdag 27 oktober in Andere Tijden: Circus Renz
Circussen in de problemen

Kijktip :

Woensdag (27 oktober) is er weer een nieuwe aflevering van Andere Tijden te zien op NPO 2. Deze week wordt de geschiedenis van Circus Renz uit de doeken gedaan. De circuswereld houdt zich steeds moeilijker staande, en dat geldt ook voor Circus Renz.

Andere Tijden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hoogtijdagen
In deze moeilijke tijd wordt er met enige nostalgie teruggeblikt op de hoogtijdagen van Circus Renz, in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Destijds was Circus Renz het toonbeeld van opwindend amusement, bijvoorbeeld met clown Milko, een heuse spreekstalmeester en natuurlijk trapezemeisjes.

Ongeval
Circus Renz was een familiecircus waar de hartstocht voor het circusvak hand in hand gaat met de liefde voor dieren. Toch is er door de jaren heen aan drama geen gebrek: een noodlottig koolmonoxide-ongeval, een faillissement, een wederopstanding en hulp uit onverwachte hoek, het komt allemaal voorbij. Tot het doek valt.

Andere Tijden is elke woensdag om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 27 oktober in Andere Tijden: Circus Renz of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV