Fantastische actiefilm John Wick: Chapter 3 - Parabellum woensdag op Veronica

Fantastische actiefilm John Wick: Chapter 3 - Parabellum woensdag op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Keanu Reeves blies zijn carrière weer nieuw leven in met de fantastische actiefilm John Wick (2014). Een nieuwe franchise was geboren, want na een tweede deel verscheen in 2019 ook John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Deze film is woensdag te zien op Veronica en je kunt John Wick: Chapter 3 - Parabellum streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
John Wick had eigenlijk geëxecuteerd moeten worden, maar de hoogste baas van het Continental, Winston, gaf hem een uur voorsprong voordat zijn lidmaatschap ingetrokken zou worden en hij buitengesloten zou worden. John probeert te overleven, en hij vecht en moordt zich een weg uit het duistere New York City.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ook in de derde John Wick-film trekt Keanu Reeves weer als een Engel der Wrake ten strijde. Dat gaat gepaard met knalharde actie en veel gebroken botten - en eerlijk is eerlijk, wat is dat lekker om te zien. Je leeft als kijker van begin tot eind mee met Reeves en zijn strijd en het helpt natuurlijk dat je volledig aan zijn kant staat sinds zijn hondje in de eerste film werd vermoord. Dat vormde het startschot voor één van de beste actiefranchises van deze eeuw, die ook in de derde film nog duidelijk niet versleten is.

Cast
Naast Keanu Reeves (The Matrix) en Halle Berry (Cloud Atlas) zijn ook Ian McShane (Hellboy) en Laurence Fishburne (The Mule) te zien in John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Deze film is geregisseerd door Chad Stahelski.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is woensdag 27 oktober om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 131 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantastische actiefilm John Wick: Chapter 3 - Parabellum woensdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV