Vanavond op tv: naaktshoot in Het Perfecte Plaatje, nieuw seizoen Ranking the Stars

Vanavond op tv: naaktshoot in Het Perfecte Plaatje, nieuw seizoen Ranking the Stars
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 27 oktober

Kijktip :

Vanavond staat er weer een opmerkelijke aflevering van Het Perfecte Plaatje op het programma, want het is tijd voor de beruchte naaktshoot. Verder onder meer een nieuw seizoen van Ranking the Stars. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 27 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Het Perfecte Plaatje: naaktshoot

RTL 4
20:30 uur

Deze week gaan de bekende aspirant-fotografen in Het Perfecte Plaatje onder andere mee met de Reddingsbrigade en hebben ze de jaarlijkse naaktshoot. De deelnemers gaan mee met een reddingsoefening op zee van de Reddingsbrigade. Wie houdt het hoofd boven water bij deze actieshoot wanneer er boten, jetski's en zelfs een helikopter voorbijkomen? Nauwelijks opgedroogd staan er alweer modellen klaar voor de tweede shoot, de jaarlijkse naaktshoot.


Terug: Ranking the Stars

RTL 5
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van Ranking the Stars biedt ook een nieuwe presentator. Dit keer ontvangt Eddy Zoey elke aflevering tien BN'ers die moeten inschatten hoe een panel ze gerangschikt hebben. De bekende Nederlanders krijgen vragen voorgelegd die eerder zijn gesteld aan een panel van 'gewone mensen'. Onder anderen Ferry Doedens, Patricia Paay, Maxim Hartman, Fatima Moreira de Melo, Henk Krol, René le Blanc en Gaby Blaaser doen mee.


Actiefilm: John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de keiharde actiefilm John Wick: Chapter 3 - Parabellum te zien, met opnieuw Keanu Reeves in de hoofdrol. John Wick is op de vlucht geslagen om twee redenen: een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst veertien miljoen dollar en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel. Achter elke hoek liggen huurmoordenaars op de loer.


Live: FC Groningen - Helmond Sport (KNVB-beker)

FOX
21:00 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van FC Groningen - Helmond Sport in de eerste ronde van de KNVB-beker. Bij de 27 wedstrijden in de eerste ronde doen de Europees spelende teams nog niet mee. Die vijf stromen in de tweede ronde pas in. FC Groningen begint het bekerseizoen met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, dat in de Keuken Kampioen Divisie speelt.


Nieuw: Het hoogste bod

Eén
21:40 uur

In het nieuwe programma Het hoogste bod geven veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk in hun wereld. De veilingwereld is een plek waar bijzondere stukken met bijzondere verhalen worden verkocht. En het hoogste bod wint altijd. De meesters geven een kijkje achter de schermen van het spel van de veiling, delen het verhaal achter hun Vlaamse vondsten, en hoeveel geld het kan opbrengen op de veiling.


Andere Tijden: Circus Renz

NPO 2
22:20 uur

Circussen, ooit toonbeeld van opwindend amusement, houden zich steeds moeilijker staande. Zo ook het ooit fameuze Nederlandse Circus Renz. Andere Tijden duikt in de geschiedenis van dit circus, dat zijn hoogtijdagen beleeft in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Met clown Milko, een heuse spreekstalmeester en natuurlijk trapezemeisjes. Een familiecircus waar hartstocht voor het circusvak hand in hand gaat met de liefde voor dieren.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: naaktshoot in Het Perfecte Plaatje, nieuw seizoen Ranking the Stars of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV