RKC Waalwijk - Willem II live op tv (eerste ronde KNVB Beker)

RKC Waalwijk - Willem II live op tv (eerste ronde KNVB Beker)
Brabants onderonsje in bekertoernooi

Kijktip :

De eerste ronde van de KNVB Beker is in volle gang en vele amateurclubs hopen deze week op een stunt. Er staat ook een Eredivisie-onderonsje op het programma: RKC Waalwijk - Willem II. De wedstrijd is donderdag 28 oktober om 21.00 uur live te zien op FOX en ESPN.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Brabantse ontmoeting
Het is waarschijnlijk dé wedstrijd van de eerste ronde in het bekertoernooi, want RKC Waalwijk - Willem II is het enige duel waarin twee clubs uit de Eredivisie het tegen elkaar opnemen. Om de wedstrijd nog wat sappiger te maken betreft het hier ook een Brabants onderonsje tussen twee steden die ongeveer twintig kilometer van elkaar verwijderd zijn.

Resultaten
De resultaten verschillen echter nogal van elkaar. RKC staat na tien wedstrijden op de veertiende plek in de Eredvisie, terwijl Willem II het beduidend beter doet: zij staan vijfde, op slechts drie punten van nummer twee PSV. Welke club trekt de winst in dit bekerduel naar zich toe en stoomt door naar de tweede ronde?

De wedstrijd RKC Waalwijk - Willem II is donderdag 28 oktober om 21.00 uur live te zien op FOX en ESPN. De voorbeschouwing op FOX begint om 20.00 uur.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV