Woensdag in Khalid & Sophie: Brigitte Kaandorp & Jenny Arean samen de theaters in

Woensdag in Khalid & Sophie: Brigitte Kaandorp & Jenny Arean samen de theaters in
Dit zijn de gasten van woensdag 27 oktober

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Sophie

Onderwerpen van woensdag 27 oktober

  • Het uit huis plaatsen van 1.115 kinderen duidt niet alleen op een Toeslagenaffaire, maar mogelijk ook op een Jeugdzorgaffaire. Advocaten Richard Korver en Ingrid Vledder luiden de noodklok.Gedupeerde Wilma vertelt hoe haar kind uit huis werd geplaatst.

  • Actrice Georgina Verbaan maakte een serie waarin ze zich afvraagt wat voor leven er allemaal boven ons afspeelt. Journalist en opiniepeiler Gijs Rademaker deed een peiling over buitenaards leven en schuift ook aan.

  • En de koningin van het cabaret en de keizerin van de chansons zijn terug: met bij elkaar opgeteld 100 jaar aan ervaring op de planken gaan Brigitte Kaandorp en Jenny Arean samen de theaters in. Wij krijgen een voorproefje, kijken dus!

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Khalid & Sophie: Brigitte Kaandorp & Jenny Arean samen de theaters in of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV