Bekijk de trailer van de psychologische thriller 10x10

Bekijk de trailer van de psychologische thriller 10x10
Spannende ontvoering met Luke Evans en Kelly Reilly

Film :

De thrillerfilm 10x10 is het debuut van regisseur Suzy Swing. De titel van de film, 10x10, slaat op de afmetingen van een geluidsdichte kamer, waar een man (Luke Evans), na maanden van obsessief stalken, een vrouw (Kelly Reilly) in opsluit. Bekijk hieronder de eerste trailer van de film.

Met een nieuwe start en een net geopende zaak lijkt het allemaal voor de wind te gaan voor Cathy. Plotseling wordt haar hoopvolle leven ruw onderbroken als ze brutaal wordt ontvoerd. Ze wordt meegenomen naar een luxe villa, waar ze in een kleine kamer wordt opgesloten. Haar leven staat binnen korte tijd op zijn kop. Ze denkt dat de ontvoerder het doet voor haar lichaam of om haar te vermoorden. Maar later blijkt dat hij hele andere redenen heeft voor deze brute daad.

In deze thriller wordt de hoofdrol gespeeld door Luke Evans, de getalenteerde acteur die ook te zien was in Beauty and the Beast en Dracula Untold. Kelly Reilly is bekend van onder andere Sherlock Holmes.

10x10 gaat in het voorjaar in Amerika in première. Voor Nederland is nog geen releasedatum bekendgemaakt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van de psychologische thriller 10x10 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV