Beeldschone Oscarwinnaar Phantom Thread staat vanaf deze datum op Netflix

Beeldschone Oscarwinnaar Phantom Thread staat vanaf deze datum op Netflix
Topacteur Daniel Day-Lewis in zijn laatste rol

Kijktip :

Vanaf 4 november is de film Phantom Thread te zien op Netflix. Romantische drama’s hebben de neiging om nogal snel ongelooflijk saai te worden en gewoon compleet stil te vallen. Aanvankelijk denk je dan ook dat Phantom Thread een doodgewone film is, maar de bijzondere acteur Daniel Day-Lewis en een vileine Hitchcock-plot tillen deze film naar een hoger niveau. Een prachtige aanrader.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Reynolds Woodcock
In het Londen van net na de Tweede Wereldoorlog vindt een eigenzinnige en zeer ambitieuze modekoning zijn muze in de schuchtere, maar vastberaden Alma. Hij valt voor haar perfecte paspopfiguur en zij voor zijn genialiteit. Maar beiden zijn ze erg moeilijk om mee samen te leven.

Actrice Vicky Krieps en Daniel Day-Lewis in de romantische dramafilm 'Phantom Thread'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Phantom Thread (2017) werd genomineerd voor 6 Oscars en maakte onder meer kans op de belangrijke prijzen voor Beste Film en Beste Regie. Het is dan ook een juweel om naar te kijken dankzij de oogverblindende kostuums, het mooie camerawerk en prachtige klassieke muziek - mits je dit genre een warm hart toedraagt. Daniel Day-Lewis, die met deze film opnieuw zijn pensioen aankondigde, is geniaal als veeleisende modekoning. Ook Vicky Krieps is prachtig, maar de meeste credits gaan naar de zus van Woodcock: Cyril, fenomenaal vertolkt door Lesley Manville. Een uitstekende productie en een nieuw pareltje in de Netflix-bibliotheek. Vier sterren.

Cast
Naast Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood) en Vicky Krieps (Colonia) is ook Lesley Manville (Maleficent) te zien in deze film. Regisseur van deze film is Paul Thomas Anderson (Magnolia en Boogie Nights).

Vanaf 4 november 2021 is de film Phantom Thread te zien op Netflix. Genre: Drama, Filmhuis. Tijdsduur: 130 minuten. IMDb-score: 7,5.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV