Vanavond in Keuringsdienst van waarde: de edelstenen van Lieke van Lexmond

Vanavond in Keuringsdienst van waarde: de edelstenen van Lieke van Lexmond
Hebben stenen superkracht?

Kijktip :

Vanavond (donderdag 28 oktober) staat er een op voorhand al spraakmakende uitzending van Keuringsdienst van waarde op het programma. De Keuringsdienst duikt deze week namelijk in 'helende' edelstenen - stenen die ook de zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond verkopen.

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Superkracht
Ooit waren edelstenen exclusief voor edelmannen en -vrouwen, maar dat is tegenwoordig wel anders. De stenen liggen overal in de winkels en ook webshops liggen er vol mee. De verpakkingen beweren dat de stenen allemaal hun eigen superkracht hebben, maar waar komen ze vandaan? De Keuringsdienst duikt in een schitterend verhaal over vibrerende stenen.

Lieke van Lexmond
De zusjes Van Lexmond, die zich tegenwoordig 'Moonsisters' noemen, zitten al enige tijd aan de zweverige kant van de samenleving. Dat vertaalt zich naar allerlei prullaria in hun webshop: van kaarsjes en kalenders tot edelstenen met 'helende' krachten. Twee van die stenen uit de webshop van Lieke van Lexmond, 'citrien' en 'witte jade', zouden gewoon kunstmatig glas uit een Chinese fabriek zijn, zo blijkt uit het onderzoek van de Keuringsdienst.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Keuringsdienst van waarde: de edelstenen van Lieke van Lexmond of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV