Vanavond op tv: problemen in Chateau Meiland, docu Controlling Britney Spears

Vanavond op tv: problemen in Chateau Meiland, docu Controlling Britney Spears
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 28 oktober

Kijktip :

Vanavond is in Chateau Meiland te zien hoe de problemen zich opstapelen rondom de 60ste verjaardag van Martien. Verder onder meer de documentaire Controlling Britney Spears. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 28 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zembla: Morgan, de verloren orka

NPO 2
20:30 uur

In een tweedelige aflevering van Zembla onderzoekt het programma deze en volgende week donderdag hoe het met orka Morgan gaat en hoe de toekomst van dolfinaria zal zijn. In juni 2010 verdwaalt een jonge orka in de Waddenzee. Ze wordt opgevangen in het dolfinarium Harderwijk, waar ze haar Morgan noemen. Ze sterkt aan en een hevige strijd breekt los tussen de overheid, het dolfinarium en dierenactivisten.


Chateau Meiland: probleem op verjaardag

SBS 6
20:30 uur

Tijdens de zestigste verjaardag van Martien gaat niet alles even goed, is te zien in deze aflevering van Chateau Meiland. Martiens verjaardag wordt grootst gevierd met een tuinfeest. Zoveel mogelijk werk is uitbesteed zodat de familie zich kan richten op echt belangrijke zaken: wat moet Martien aantrekken? En ligt de rode loper wel goed recht? Alle stress vooraf blijkt volkomen terecht, alleen gebeuren ongelukjes toch altijd onverwacht. Tijdens het optreden van de band, valt de stroom plotseling uit.


Docu: Controlling Britney Spears

NET 5
20:30 uur

In de nieuwe, onthullende documentaire Controlling Britney Spears vertellen verschillende insiders voor het eerst over het beklemmende leven van Britney Spears tijdens haar curatorschap. Ook doet Britney Spears, die haar curatorschap 'een onderdrukkend en controlerend instrument tegen haar' noemt, zelf haar verhaal. Hoe zag haar dagelijkse leven eruit met de strenge bewaking en hoe probeert ze los te komen van haar vader?


Live: RKC Waalwijk - Willem II (KNVB-beker)

FOX
21:00 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van RKC Waalwijk - Willem II in de eerste ronde van de KNVB-beker. Het duel tussen RKC en Willem II is de enige wedstrijd tussen twee eredivisieclubs in deze ronde van het bekertoernooi. Eerder dit seizoen eindigde RKC - Willem II in 1-2. RKC staat na tien wedstrijden op de veertiende plek in de eredivisie. Willem II doet het een stuk beter. De Tilburgers staan vijfde.


De Grote Klimaatkwis

NPO 1
21:35 uur

Net als vorig jaar test presentator Harm Edens de kennis van twee teams van BN'ers over klimaatverandering in De Grote Klimaatkwis. Deze humoristische spelshow heeft als credo: er is van alles wat je zélf kunt doen in de strijd tegen klimaatverandering. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère laat de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van vervoer, landbouw en bijvoorbeeld het tegengaan van wateroverlast, ook in je eigen tuin.


Docu: Amsterdam is nog niet jarig

NPO 2
22:40 uur

In de documentaire Amsterdam is nog niet jarig onderzoeken de makers de dreiging van het afbrokkelen van Amsterdam. Wat moet er gebeuren om de stad van de ondergang te redden? In 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. Een verjaardag die groots gevierd zal worden en internationaal aandacht zal krijgen. Maar de stad wordt bedreigd, de kades en bruggen staan op instorten. Het is alsof de Eiffeltoren verroest, het Colosseum afbrokkelt of de Tower Bridge wankelt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: problemen in Chateau Meiland, docu Controlling Britney Spears of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV