Nieuw programma Ik heb iemand gedood vanaf vrijdag te zien op NPO 3

Nieuw programma Ik heb iemand gedood vanaf vrijdag te zien op NPO 3
Filemon Wesselink praat met veroordeelden

Kijktip :

Vanaf vrijdag 29 oktober is Filemon Wesselink met een nieuw programma te zien op NPO 3. In Ik heb iemand gedood gaat de presentator in gesprek met Nederlanders die veroordeeld zijn voor moord of doodslag.

Ik heb iemand gedood gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verhalen
Het is natuurlijk makkelijk om een oordeel te vellen over deze mensen, maar wat zijn de ware verhalen achter de daders? Wesselink voert indringende gesprekken met hen, en ook familie, vrienden, oud-collega's, begeleiders en anderen die bij de hoofdpersoon betrokken zijn komen aan het woord.

Gewetenloze monsters
Wesselink zegt zelf het volgende over zijn nieuwe programma: "Ik heb me altijd afgevraagd hoe iemand ertoe komt om iemands leven te nemen. In dit programma ben ik erachter gekomen dat moordenaars niet per definitie gewetenloze monsters zijn. Ze lijken misschien wel meer op jou en mij dan je zou willen."

Het nieuwe programma Ik heb iemand gedood is vanaf vrijdag 29 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik heb iemand gedood terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Ik heb iemand gedood vanaf vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV