Femke Halsema zaterdag 30 oktober te gast in Sterren op het doek

Femke Halsema zaterdag 30 oktober te gast in Sterren op het doek
Persoonlijk gesprek met burgemeester van Amsterdam

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Sterren op het doek, zaterdag 30 oktober te zien op NPO 2, is de burgemeester van Amsterdam te gast. GroenLinks-politica Femke Halsema wordt geportretteerd door drie kunstenaars.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jeugd
Terwijl de kunstenaars werken aan het portret van Halsema, voert zij een persoonlijk gesprek met presentator Özcan Akyol. Samen gaan ze terug in de tijd, bijvoorbeeld naar haar jeugd in Enschede - waar ze een buitenbeentje was. Mede door deze en andere ervaringen in haar jeugd is ze een sterke vrouw geworden.

Hoofdstad
Daarnaast vertelt Halsema over de grote druk die het werk van een burgemeester van de hoofdstad met zich meebrengt, zowel voor haar als haar gezin. In 2018 volgde Halsema Eberhard van der Laan op als burgemeester van Amsterdam, nadat die in 2017 was overleden. Drie kunstenaars krijgen de eer om Halsema te portretteren.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema zaterdag 30 oktober te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV