Donderdag in Op1: Victor Mids over nieuw seizoen MINDF*CK en geeft voorproefje

Donderdag in Op1: Victor Mids over nieuw seizoen MINDF*CK en geeft voorproefje
Dit zijn de gasten van donderdag 28 oktober

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 28 oktober

  • Ongeloof, verbazing en totale verbijstering: Victor Mids lukt het ook in het nieuwe seizoen van MINDF*CK weer om deze emoties op de gezichten van de deelnemers te toveren. Vanaf zaterdag gaat de illusionist weer los met zijn wetenschappelijke experimenten in een nieuw seizoen van het programma. Vanavond bij Op1 vertelt Victor Mids wat we kunnen verwachten en geeft hij alvast een voorproefje.

  • De Correspondent verspreidde vandaag een nepvideo, waarin premier Rutte zogenaamd de natie toespreekt met een indringende klimaatboodschap. Hoofdredacteur Rob Wijnberg legt vanavond in Op1 uit waarom hij voor deze aanpak heeft gekozen. Techjournalist van NRC Wouter van Noort keurt de keuze af en is bezorgd over de opkomst van deze techniek.

  • Het is de lijst der lijsten onder de allerrijksten van het land: De Quote 500 is al jaren een begrip. Aankomende week ligt de 25e editie van het blad – waarin de successen en avonturen van de allerrijksten op de voet gevolgd worden – in de schappen. Vanavond bij Op1 deelt hoofdredacteur Paul van Riessen het geheim achter het tijdschrift van de miljoenen en vertelt kersvers Quote 500-lid Peter Nohlmans hoe hij zijn bedrijf verduurzaamde en zo in de Quote 500 terecht kwam.

  • Nederland kleur sinds vandaag weer rood op de Europese coronakaart: het op één na hoogste waarschuwingsniveau. Reden voor het OMT om bij elkaar te komen en te overleggen over eventuele maatregelen. Krijgen we bijvoorbeeld te maken met een coronapas op de werkvloer? Ondernemer Rahma el Mouden zou het een goed idee vinden. Vanavond bij Op1 schuift ze aan, samen met Thomas van Groningen die het laatste nieuws uit Den Haag heeft.

De nieuwe seizoen van MINDF*CK is vanaf zaterdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Victor Mids over nieuw seizoen MINDF*CK en geeft voorproefje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV