Donderdag in Jinek: Floor Jansen & Henk Poort over nieuwe samenwerkingen

Donderdag in Jinek: Floor Jansen & Henk Poort over nieuwe samenwerkingen
Dit zijn de gasten van donderdag 28 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 28 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 28 oktober

  • Internationaal maakt autocoureur Rinus Veekay furore in de IndyCar. Na zijn eerste overwinning in mei kan niemand meer om hem heen. Hij wordt bijgestaan door racelegende en tweevoudig Indy 500 winnaar Arie Luyendyk. Vanavond schuiven ze samen aan.

  • Diederik Gommers werd hét gezicht van de coronabestrijding. Nu is er een boek over zijn leven achter de schermen. Samen met schrijver Wilma de Rek schuift hij aan.

  • Na een roerige periode van 14 maanden werd Ronald Koeman vannacht ontslagen als trainer van zijn grote liefde, FC Barcelona. We bespreken het met sportjournalisten Hélène Hendriks en Jack van Gelder.

  • Floor Jansen en Henk Poort zetten twee jaar geleden een weergaloos optreden neer in Beste Zangers. Vanavond vertellen ze over hun vriendschap en over hun nieuwste samenwerkingen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Floor Jansen & Henk Poort over nieuwe samenwerkingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV