Nieuwe feelgood-dramaserie Zina gaat in december in première op NPO 3

Nieuwe feelgood-dramaserie Zina gaat in december in première op NPO 3
KRO-NCRV produceert achtdelige serie

Nieuws :

Vanaf dinsdag 7 december is er een gloednieuwe dramaserie te zien op NPO 3. In het door KRO-NCRV geproduceerde Zina maken we kennis met vijf vriendinnen en hun onstilbare drang om te worden wie ze willen zijn. Het verhaal speelt zich af op de grens van de Marokkaanse cultuur en de Hollandse polderrealiteit.

Twijfelen
In deze vlijmscherpe dramaserie vol humor volgen we Amal en haar vriendinnen Lamya, Nisrine en Sofia én haar zus Samira. Amal is een Marokkaans-Nederlandse vrouw die haar leven helemaal op de rit lijkt te hebben: ze heeft een baan en een huis en staat op het punt te trouwen met Younes - type ideale schoonzoon. Maar dan begint ze te twijfelen.

Huwelijksdag
Amal peinst over alle verwachtingen die haar door anderen en door zichzelf zijn opgelegd. Ze heeft bijna alle hokjes afgevinkt, maar is ze ook gelukkig? De serie start met de huwelijksdag van Amal. Haar leven wordt overhoop gegooid: de dag wordt een groot drama, waarna iedereen binnen haar familie én schoonfamilie een mening heeft - vooral over Amal...

De nieuwe dramaserie Zina is vanaf dinsdag 7 december wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Zina terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe feelgood-dramaserie Zina gaat in december in première op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV