Recensie: Army of Thieves is humorvolle prequel propvol filmclichés

Recensie: Army of Thieves is humorvolle prequel propvol filmclichés
Van de hand van Matthias Schweighöfer

Film :

Vanaf 29 oktober staat Film op Netflix. Eén van de lichtpuntjes van de Netflix film Army of the Dead is de kraker Ludwig Dieter. Hij krijgt nu zijn eigen film. Lees hier de recensie van Army of the Dead.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mysterieuze vrouw
We volgen Ludwig Dieter in de gebeurtenissen vóór Army of the Dead. Terwijl de zombie-uitbraak nog in een vroeg stadium zit, houdt Dieter zich bezig met kluizen kraken. Door een mysterieuze vrouw wordt hij benaderd om een overval te plegen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Dat we in Ludwig Dieter een grappig bijkarakter te pakken hebben, dat wisten we natuurlijk al uit Army of the Dead. Toch is dit karakter zeker niet sterk genoeg om een eigen film omheen te bouwen, zo blijkt in deze film. De bijna komische romantische verhaallijn in de film zit best aardig in elkaar en het geheel is best grappig, maar ook bijzonder clichérijk en zonder eigenlijk echt een verhaal te vertellen. Meer dan twee uur breinloos vertier is wat op het programma staat als je deze film uitzoekt. 2 sterren.

Cast
Naast Matthias Schweighöfer (Army of the Dead) en Nathalie Emmanuel (Fast & Furious 9) spelen ook Ruby O. Fee (Polar) en Stuart Martin (Our Ladies) rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Matthias Schweighöfer (You Are Wanted).

Vanaf 29 oktober 2021 is Army of Thieves te kijken op Netflix. Genre: Actie, Komedie. Tijdsduur: 127 minuten. IMDb-score: 6,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Army of Thieves is humorvolle prequel propvol filmclichés of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV