Liveshow Het Klimaat, zijn we te laat? maandag 1 november te zien op NPO 1

Liveshow Het Klimaat, zijn we te laat? maandag 1 november te zien op NPO 1
Informatief programma over klimaatverandering

Kijktip :

Maandagavond (1 november) is er op NPO 1 uitgebreid aandacht voor de klimaatcrisis waarvoor de wereld zich gesteld ziet. In de livespecial Het Klimaat, zijn we te laat? worden we bijgepraat over de aanpak van klimaatverandering.

Het Klimaat, zijn we te laat? gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Veranderende weer
In de studio zijn deskundigen aanwezig om het veranderende weer in Nederland te duiden, maar er zijn ook bijdragen van correspondenten over de klimaatverandering in hun land. Aanleiding voor dit speciale programma is de start van de klimaattop van de Verenigde Naties in Glasgow, Schotland over de aanpak van klimaatverandering. Waar staan we nu, en hoe moet het verder?

Overstromingen
We worden steeds meer geconfronteerd met de gevolgen van klimaatverandering, bijvoorbeeld door de recente overstromingen in Limburg, Duitsland en België. Ook het alarmerende IPCC-rapport over de onverwacht sneller stijgende temperatuur drukt ons met de neus op de feiten. Dit gaat iedereen aan, maar hoe moet je daar als gewone burger naar kijken? Winfried Baijens zoekt in een rechtstreekse uitzending naar het antwoord.

De livespecial Het Klimaat, zijn we te laat? is maandag 1 november om 20.35 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Het Klimaat, zijn we te laat? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liveshow Het Klimaat, zijn we te laat? maandag 1 november te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV