Deze 3 films streamen we massaal op Netflix tijdens dit Halloween-weekend

Deze 3 films streamen we massaal op Netflix tijdens dit Halloween-weekend
Met thriller Hypnotic en meer

Kijktip :

Welke films doen het op dit moment uitstekend op de streamingdienst Netflix? Gids.tv heeft een overzicht gemaakt, waarin naast twee thrillers ook nog steeds ruimte is voor de Nederlandse oorlogsfilm De Slag om de Schelde.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

3. Only Mine (2019)

IMDb ★ 4,7

Met Amber Midthunder en Nancy Linehan Charles in de thriller 'Only Mine'
Gekweld en voor dood achtergelaten door een geminachte minnaar, vindt een vrouw de kracht in zichzelf om te herstellen en wraak te nemen op haar misbruiker. Waar hebben we dit vaker gezien en gehoord? Drama en thriller staat nu op 3 bij de steamingdienst Netflix. Lees hier waar je de film Only Mine kunt streamen.

2. De Slag om de Schelde (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,1

Met onder andere Jamie Flatters in de oorlogsfilm 'De Slag om de Schelde'
Op het moment van schrijven draait deze Nederlandse oorlogsfilm nog steeds in sommige bioscopen. Deze prachtige productie met Hollywood-allure ging half oktober ook in première op Netflix, met naast een sterke rol voor Gijs Blom zijn ook internationale sterren zoals Tom Felton (Harry Potter) en Jamie Flatters (Avatar 2) in deze intense oorlogsfilm te zien. Lees hier waar je de film De Slag om de Schelde kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van de oorlogsfilm De Slag om de Schelde.

1. Hypnotic (2021)

IMDb ★ 5,2

Actrice Kate Siegel in de film 'Hypnotic'
Om zichzelf en haar leven verder te ontwikkelen, klopt Jenn aan de deur van de gerenommeerde hypnotherapeut Collin Meade. Samen beginnen ze aan de sessies, maar dat blijkt niet zonder enig gevaar. Door de zware therapieën draagt Jenn de duistere en dodelijke gevolgen op haar leven. Drama en thriller is op dit moment populair op de streamingdienst met de rode N! Lees hier waar je de film Hypnotic kunt streamen.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV