Vanavond op tv: nieuw seizoen MINDF*CK, Femke Halsema in Sterren op het Doek

Vanavond op tv: nieuw seizoen MINDF*CK, Femke Halsema in Sterren op het Doek
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 30 oktober

Kijktip :

Burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, is vanavond te gast in een nieuwe aflevering van Sterren op het Doek. Ze wordt geportretteerd door drie schilders, terwijl Özcan Akyol haar bevraagt over haar jeugd in Enschede, waar zij een buitenbeentje was. En over de druk die het werk van een burgemeester van de hoofdstad voor haar en haar gezin met zich meebrengt. Hieronder lees je de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 30 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Chantals Pyjama Party

RTL 4
20:01 uur

In de nieuwe zaterdagavondshow Chantals Pyjama Party doen mensen uit het publiek in hun mooiste pyjama mee met allerlei spellen. Elke zaterdag om 20:00 uur op RTL 4. Chantal Janzen maakt er wekelijks een gezellige en energieke show van waarin de mensen in het publiek de sterren van de avond zijn. Iedereen maakt kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen, van hilarisch en uitdagend tot zenuwslopend. Het doel is het behalen van de finale, want daarin spelen de winnaars voor een fantastische reis. Maar hoelang die vakantie duurt en wat de bestemming is? Dat hangt helemaal af van hoe het finalespel gespeeld gaat worden.


Terug: MINDFCK*

NPO 1
20:29 uur

Victor Mids is terug met een nieuw seizoen van MINDF*CK, waarin hij door heel Nederland reist. Daar laat hij weer onverklaarbare illusies zien en doet hij wetenschappelijke experimenten. Elke zaterdag rond 20:30 uur op NPO 1. De illusionist (en arts) zorgt weer voor voor verbazing en ongeloof. Dit seizoen onder meer over ons geheugen en technieken uit de reclame. Van het hoge noorden tot het verre zuiden schotelt hij de mensen trucs en illusies voor.


Het Jachtseizoen: Xander de Buisonjé & Leo Alkemade

SBS 6
20:30 uur

Deze week gaan de mannen van StukTV achter zanger Xander de Buisonjé en cabaretier Leo Alkemade aan in Het Jachtseizoen. Xander en Leo krijgen vier uur om uit handen van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns te blijven. Ze beginnen met twintig minuten voorsprong en vervolgens wordt hun locatie elke tien minuten doorgegeven aan het team van StukTV.


Horrorfilm: Sleepy Hollow

Spike
20:30 uur

Johnny Depp speelt Ichabod Crane, een onderzoeker vastbesloten om de moordlustige Headless Horseman te stoppen.


Sterren op het Doek: Femke Halsema

NPO 2
20:38 uur

Deze week wordt Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, geportretteerd in Sterren op het Doek. In een persoonlijk gesprek vertelt Halsema aan Özcan Akyol over haar jeugd in Enschede, waar zij een buitenbeentje was. Mede hierdoor is zij een sterke vrouw geworden. Verder vertelt ze over de druk die het werk van een burgemeester van de hoofdstad voor haar en haar gezin met zich meebrengt. Aan drie getalenteerde kunstenaar de eer om Femke Halsema te portretteren.


Nieuw: The Beast Must Die

NPO 2
22:09 uur

Vanaf vanavond is de Britse thrillerserie The Beast Must Die drie zaterdagen met dubbele afleveringen rond 22:10 uur te zien op NPO 2. Na een traumatische ervaring wordt inspecteur Nigel Strangeways overgeplaatst naar het Isle of Wight, waar zijn voorganger Geraghty net blijkt te zijn overleden. Het is maar de vraag of hij daar kan bijkomen, want hij krijgt meteen de wanhopige Frances aan zijn bureau. Haar zoontje Martie van zes is doodgereden, en ze heeft net gehoord dat het onderzoek naar de dader wordt stopgezet.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV