Heracles Almelo - Ajax live op tv (Eredivisie)

Heracles Almelo - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in elfde speelronde

Sport :

Op zaterdag 30 oktober spelen Ajax en Heracles in de elfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Polman Stadion in Almelo. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1 / ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Heracles Almelo - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag lijkt in een flow te zitten die groter is dan ooit: in één week werd met 4-0 van Dortmund en met 5-0 van PSV gewonnen. Heracles zou dan dus geen probleem moeten vormen...

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Heracles Almelo - Ajax is zaterdag 30 oktober om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heracles Almelo - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV