Zondag in Humberto: Pieter Omtzigt over de formatie, Mark Tuitert en meer

Zondag in Humberto: Pieter Omtzigt over de formatie, Mark Tuitert en meer
Dit zijn de gasten van zondag 31 oktober

Kijktip :

Pieter Omtzigt schuift komende week voor het eerst aan de formatietafel aan. In een formatie waarin het toch al veel over hem ging, ligt dat aardig gevoelig. Dit zijn de andere gasten in Humberto.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 17 oktober

  • The Ocean Cleanup, het project van Boyan Slat, viste tijdens een laatste test bijna 30.000 kilo afval uit de Grote Oceaan. Een belangrijke stap voor het project wat Boyan acht jaar geleden startte.
  • Er lijkt maar geen einde te komen aan die ellenlange formatie. Afgelopen donderdag werd zelfs het record 'langste formatie ooit' verbroken.Pieter Omtzigt praat komende week voor het eerst mee.
  • Met de klok één uur achteruit en het NK schaatsen dit weekend staat de winter voor de deur. In een vol Thialf zetten de Nederlandse schaatsers hun eerste stappen op het ijs van een Olympisch jaar.Mark Tuitert was er bij.
  • Caroline Tensen, Chantal Janzen en Leontine Borsato. Allemaal lopen ze weg met het werk van stylist en visagist Leco van Zadelhoff. Hij schreef het boek ‘Worden Wie Je Bent’ over de weg naar zijn succes.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV