Prachtige sciencefiction epos Dune stream je nu al op Pathé Thuis

Prachtige sciencefiction epos Dune stream je nu al op Pathé Thuis
Komt er een Dune: Part Two?

Kijktip :

Vanaf 1 november is de film Dune te kijken via Pathé Thuis. Het is een grote aanrader om deze waanzinnige sciencefictionfilm op het witte doek te checken, maar we kunnen het indrukwekkende "kunstwerk" ook thuis op de bank zien via Pathé Thuis en andere Video on Demand-diensten.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Huis Atreides
Het verhaal speelt zich ver in de toekomst af, in een intergalactische maatschappij waar verschillende machthebbers (bestaande uit adelijke huizen) tegen elkaar strijden over de controle over planeten. Paul Atreides is de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als 'Dune'.

Paul Atreides (Timothée Chalamet) in de film 'Dune'

Lees hier onze filmrecensie van Dune.

Dune: Part Two: Is er al een datum?
Warner Bros. zette vorige week officieel het licht op groen voor een vervolg op Dune. Geweldig goed nieuws voor alle fans van het verbluffende sci-fi-epos. Natuurlijk keert een groot deel van de cast terug met Timothée Chalamet en Zendaya als boegbeelden. We moeten nog even geduld hebben, de release datum voor Dune: Part Two staat nu voor 20 oktober 2023. En dan uiteraard nog met het coronavirus onder ons.

Cast
Naast Timothée Chalamet (The King) en Rebecca Ferguson (Reminiscence) spelen ook Zendaya (Spider-Man: No Way Home), Oscar Isaac (The Card Counter) en Jason Momoa (Sweet Girl) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Denis Villeneuve (Sicario).

Vanaf 1 november 2021 is de film Dune te streamen op Pathé Thuis en andere VOD-diensten. Genre: Science Fiction, Drama, Avontuur. Tijdsduur: 155 minuten. IMDb-score: 8.3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV