Vanavond op tv: corona-persconferentie kabinet, Atalanta - Manchester United

Vanavond op tv: corona-persconferentie kabinet, Atalanta - Manchester United
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 november

Kijktip :

Vanavond staat er voor het eerst in lange tijd weer een corona-persconferentie op het programma. Verder onder meer de Champions League-wedstrijd Atalanta - Manchester United. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: persconferentie kabinet over coronamaatregelen

SBS 6
19:00 uur

Voor het eerst in lange tijd staat er vanavond weer een persconferentie van het kabinet over de coronamaatregelen op het programma. De persconferentie is om 19.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS6, maar ook op de livestream via Gids.tv. De coronapas is inmiddels volledig onderdeel van onze samenleving, maar toch lopen de coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in rap tempo op. Daarom zijn nieuwe maatregelen nodig.


Special: Voor wie steek jij een kaarsje op?

NPO 2
20:30 uur

Op deze 2 november is het Allerzielen, de jaarlijkse herdenking van mensen die we missen. Anita Witzier is dit keer in Amersfoort met de jaarlijkse special Voor wie steek jij een kaarsje op? Witzier brandt samen met nabestaanden een kaars om zo de herinnering levend te houden. Na de stille, ingetogen herdenkingen in coronatijd is er weer ruimte om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen over veerkracht, liefde en licht.


Bureau Hofstad: heftige aanrijdingen

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Bureau Hofstad volgt Ewout Genemans agenten na heftige aanrijdingen in Den Haag. Een fietsster raakt betrokken bij een heftige aanrijding op een berucht Haags kruispunt. Agenten Thessa en Maarten doen er alles aan om haar op haar gemak te stellen terwijl de traumahelikopter arriveert. Wisam en Arie zijn ter plaatse als een dronken man meerdere mensen aanrijdt voordat zijn auto op de kop tot stilstand komt.


Live: Atalanta - Manchester United

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 21:00 uur live verslag van de wedstrijd Atalanta Bergamo - Manchester United in Groep F van de Champions League. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20:00 uur. Twee weken geleden stonden de twee clubs ook al tegenover elkaar. Die eerste ontmoeting tussen Atalanta en Manchester United, op Old Trafford in Manchester, kon gerust 'spectaculair' genoemd worden. Atalanta kwam binnen een halfuur op een 0-2 voorsprong, maar gaf die in de tweede helft volledig weg.


Nieuw: The Resident seizoen 5

FOX
22:15 uur

Vanavond start het vijfde seizoen van de Amerikaanse drama- en ziekenhuisserie The Resident. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stuurt een aanval door cybercriminelen de Chastain ER in een neerwaartse spiraal en probeert Kit erachter te komen of hij het losgeld moet betalen. De Raptor heeft een persoonlijke band met de patiënten die tijdens de aanval naar de ER zijn gebracht, waardoor ze allemaal kwetsbaar zijn.


Thrillerfilm: The Talented Mr. Ripley

SBS 9
22:40 uur

Op SBS9 is vanavond de mooie misdaadthriller The Talented Mr. Ripley te zien. In de late jaren vijftig wordt Tom Ripley door de vader van playboy Dickie Greenleaf naar Italië gestuurd om Dickie over te halen terug te keren naar Amerika. Eenmaal aangekomen raakt Tom echter goed bevriend met Dickie en diens verloofde Marge. Hij valt voor jazzmuziek, Dickie en de luxueuze levensstijl.


Docu: Up to G-cup

NPO 2
22:50 uur

Regisseur Jacqueline van Vugt volgt de Koerdisch-Nederlandse Shapol Majid voor de documentaire Up to G-cup. Zij opende in 2014 de eerste lingeriezaak van Noord-Irak. De winkel dient als een ontmoetingsplek voor vrouwen in de regio. Deze vrouwen zijn gevormd door de oorlog en onderdrukking en vervreemd van hun eigen lichaam door ziekte, verwondingen en de conservatieve seksuele moraal.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV